Dirk Mol en René Jonker zijn 1 februari van start gegaan bij SxBlue. Heel blij dat we deze toppers hebben binnengehaald en dat maakt onze teamgrootte tot 6,5! Nicoline Pol gaat ons eind februari kortstondig verlaten om haar persoonlijke project tot een goed einde te brengen. Hopelijk zien we haar in blakende gezondheid over een paar maanden na haar zwangerschapsverlof weer terug!

Wie zijn er bijgekomen?

Remko is al eerder in november begonnen en gaat met veel plezier naar zijn project bij de KNMI. Een leuke klus binnen Salesforce waar ook zijn consultancy vaardigheden goed tot zijn recht komen.

Dirk is kort geleden vader geworden en verhuist naar Zeist en is daarnaast grote stappen aan het maken binnen Salesforce. Een jonge professional met een frisse blik die met zijn inzichten de groep jong houdt!

René is gepokt en gemazeld binnen Salesforce en heeft diverse succesvolle projecten achter de rug als Functional Consultant/ Developer. Achter de schermen werd er enorm aan deze man getrokken en we zijn dan ook blij en trots dat hij voor SxBlue heeft gekozen!

SxBlue

Rijnzathe 8
3454 PV
De Meern

T: 030 30 39 400
E: info@sxblue.nl