Zoals aangekondigd zijn we met ons SxBlue team online aanwezig bij Dreamforce TX. Hierbij een overzicht en korte toelichting  van de ‘must see’ sessies die vandaag voor de Nederlandse Salesforce gebruikers te volgen zijn!”

We zijn los! Customer 360 draait om data. En dat maakt dat je deze eerste dag niet om API’s en Mulesoft heen kan. Salesforce positioneert Mulesoft nog sterker als haar nr. 1 integratie oplossing. Helaas betekent dit ook dat je in verschillende sessies sommige sheets terug ziet. Dan is het zeker fijn om de sessies met iets meer inhoud terug te zien.

Zie hieronder onze keuzes.

Must see

 • Integration Innovations from MuleSoft
 • MuleSoft create integrated customer 360 experience

Een paar termen om uit elkaar te houden:

“Anypoint” is de merknaam voor de Mulesoft API en integratieplatform. ‘’Mulesoft Composer’’ is een declaratieve (dwz “geen code”) manier om integraties te bouwen op het Anypoint Platform. ‘’MuleSoft Accelerators’’ biedt kant-en-klare API’s, connectoren, integratiesjablonen en Best Practices die helpen bij het ontsluiten van kritieke gegevens van externe systemen zoals SAP.

Een snelle blik in Trailhead leert dat er nog geen trails zijn om er zelf mee aan de slag te gaan. Hopelijk geven de sessies komende donderdag wat houvast aan onze die-hard Admins!

Must see

 • Increase the speed of Work with Einstein Automate

Einstein Automate is een end-to-end oplossing voor workflow automatisering die mensen en bedrijven in staat stelt productiever te zijn. Het levert automatiseringsmogelijkheden die zijn ontworpen voor elke bedrijfsfunctie en branche waarmee iedereen in een bedrijf intelligente workflows kan bouwen en gegevens in elk systeem kan integreren zonder het schrijven van code. De uitleg van onderstaande plaat die om onduidelijke redenen marketecture wordt genoemd is zeer de moeite waard!

Must see

 • Drive Growth for Sales Teams with Sales Cloud 360

De nieuwste innovatie van Salesforce waarmee salesmanagers met succes prioriteiten en processen kunnen verleggen en door goed voorbereid te zijn voor meetings, het creëren van een inspirerende meeting en om de deal vervolgens te kunnen sluiten.

 • Bekijk biografieën van deelnemers aan de vergadering
  • Bekijk klantgeschiedenis
  • Bekijk geopende servicegevallen
  • Train je Sales team en managers met Video Call Coaching
  • Analyseer audio- en videogesprekken om de gebruiker te helpen kritieke momenten te kiezen en product en/of klantinformatie te verrijken. 

Maybe  a small peak

 • Unleash the Power of Data: Mulesoft and Tableau

De Demo na 15 minuten is erg leuk. Daarvoor moet je even doorbijten want de introductie zelf is erg ‘’droog’’. Erg mooi om de Tableau API’s terug te zien in de Mulesoft Visualizer. Zie een sneak peak in de slide hieronder.

Maybe  a small peak

 • SalesForce Platform Innovation Roadmap

Ook deze sessie gaat over de manier hoe data bronnen met elkaar te verbinden. Er wordt een hoog over demo gehouden met daarin naast de Flow Orchestrator, jawel.. de Mulesoft Composer. Leuk om deze even in actie te zien ook al is het maar voor enkele seconden. Waarom Flow Orchestrator, Mulesoft Composer en Omni Studio worden samengevat onder de werknaam Einstein Automate is ons in deze sessie ontgaan. De sessie ‘’ Increase the speed of Work with Einstein Automate gaat verder dan deze sessie en bevat dezelfde demo, maar als je meer voor een hoogover presentatie gaat dan is deze sessie aan te bevelen.

Something Else

 • How Engie reinvents utility customer value

Altijd goed om één van de SUPERP klanten als Engie in actie te zien. Engie Belgie laat zien hoe ze hun digital transformation hebben gedaan met behulp van Salesforce Utility Cloud (Vlocity). Back-end functionaliteit is gekoppeld aan SAP componenten als BI en ISU. Best of both worlds dus!

SxBlue

Rijnzathe 8
3454 PV
De Meern

T: 030 30 39 400
E: info@sxblue.nl