Alles over de nieuwste innovaties op het Salesforce-platform, allemaal ontworpen om u te helpen snel digitaal te gaan.

Salesforce kondigde een nieuwe certificeringspiramide aan. De Salesforce Certified B2C Solution Architect is ontworpen voor personen die de kennis, vaardigheden en ervaring hebben met het ontwerpen en aansturen van multi-cloud oplossingen die zakelijke waarde voor de klant opleveren.

Op dag vier ging het daadwerkelijk los! Helaas veel technische problemen met verbindingen en wegvallende camera’s. Het was lastiger om vanuit de agenda door te springen naar de juiste sessie waardoor er soms minuten werden gemist. Ook veel Q&A sessies waar men erg zijn best deed om de vragen goed te beantwoorden maar waar de rode draad soms ver te zoeken was.

Dus vandaag vanuit SxBlue niet zozeer aanbevelingen welke sessies je het beste kunt gaan terugkijken maar meer een sfeerimpressie. Salesforce stelt alle sessies volgende week beschikbaar!

  • Circles of Success- Automate Your Business Processes

Een leerzame sessie waarin duidelijk word wanneer je een workflow, Process Builder of een Flow gebruikt. Wat zijn de best practices en een handige ‘cheatsheet’ voor de volgorde van uitvoering.

  • Maximize Adoption with 9 Low Code Love Features

Gebruik handige low-code tools om de gebruikersacceptatie binnen uw organisatie te maximaliseren, en overal verder te leren met Trailhead GO.

Deze low-code-functies zijn vandaag de dag te gebruiken, maar wat houden ze in?

1.      Multi-factor authentication (MFA)

Een effectieve manier om gegevens te beschermen door de beveiliging voor toegang tot gebruikersaccounts te verbeteren. Gebruik deze assistent als uw hub voor het uitrollen van MFA naar gebruikers.

2.      Service Setup Assistant

Stel processen in waarmee agents aan de slag kunnen om klanten snel te helpen.

3.      In-App Guidance Walkthroughs

Begeleid gebruikers stap voor stap en voer zo veranderingen makkelijk door. Maak prompts om waardevolle informatie met eindgebruikers te delen wanneer en waar ze deze het meest nodig hebben, terwijl ze zich in de app bevinden.

4.      Dynamic Forms

Help eindgebruikers precies te zien wat ze op de pagina moeten zien en focus op de benodigde datapunten. Creëer een flexibele, dynamische ervaringen en pas paginalay-outs aan op basis van de gegevens die gebruikers zien, het apparaat dat gebruikers gebruiken en de rol of het profiel dat ze hebben.

5.      Salesforce Macros

Automatiseer repetitieve taken met een minimum aantal klikken. Stel uw gebruikers in staat macro’s te maken die voor hen werken.

6.      Notification Builder

Gebruik Salesforce Notification Builder om aangepaste meldingen te maken voor teams, taakwachtrijen en openbare groepen. Vervang standaardmeldingen door aangepaste meldingen die u maakt, of schakel pushmeldingen uit die niet nodig zijn in de instellingen.

7.      Flow

Automatiseer complexe bedrijfsprocessen met Flow. Stel intelligente workflows samen die complexe bedrijfsprocessen transformeren in eenvoudige, begeleide ervaringen en verbeter de efficiëntie en het automatisering van taken.

8.      Trailhead GO

Leer Salesforce en Skills met Trailhead GO op je mobiele apparaten. Breng het leerproces verder dan de desktop en op je telefoon.

9.      MuleSoft Composer

Haal gegevens uit externe databases binnen, zodat gebruikers in Salesforce kunnen blijven en gegevens op verschillende systemen kunnen zien. Verbind apps en gegevens sneller, zonder code!

  • Develop Your Architect Mindset

De mentaliteit van een architect heeft alles te maken met nieuwe gewoonten die je dagelijks volgt om een nieuwe mentaliteit te creëren.

  • B2C Solution Architect

Salesforce introduceert een nieuwe certificaat!

De Salesforce Certified B2C Solution Architect certificaat is ontworpen voor personen die de kennis, vaardigheden en ervaring hebben met het ontwerpen en aansturen van multi-cloud oplossingen die zakelijke waarde voor de klant opleveren. 

  • DEVOPS Center

Moderne Change en Release management for iedereen, overal!


– Houd wijzigingen bij met een moderne UI
– Naadloze integratie met versie beheer (initieel Github, andere volgen snel)
– Verplaats wijzigingen naar omgevingen met clicks

  • Salesforce Platform Integration Solutions

Wanneer gebruik je Salesforce Connect, Heroku Connect, CDC, SF API’s of external services? Bekijk de demo van Pure Aloe waar alle vormen zijn geintegreerd en kort worden toegelicht!

  • Build connected experiences on Salesforce

Integratie sessie voornamelijk gericht op Heroku. Lees alles nog eens rustig na op de speciale Heroku Dev Center site: https://devcenter.heroku.com/articles/heroku-data-connectors

  • Automate your business processes

Aan de hand van een alledaags scenario als het vervangen van een Credit Card wordt uitgelegd hoe je de proces stappen binnen Salesforce kunt automatiseren.

  • CRM Data Cleaning possibilities

 De sessie had ook ‘’demo Dun & Bradstreet’’ mogen heten. Een mooi overzicht van de Data Steward mogelijkheden en bijbehorende dashboards.

SxBlue

Rijnzathe 8
3454 PV
De Meern

T: 030 30 39 400
E: info@sxblue.nl