SAP Salesforce-integratie in dagen!!

Krijg een persoonlijke advies om jou integratie te kunnen verbeteren  

In veel bedrijven worden SAP en Salesforce naast elkaar gebruikt en kunnen ze een krachtige combinatie worden als beide systemen goed met elkaar zijn geïntegreerd. Integratie van platform overstijgende bedrijfsprocessen als lead-to-order en het afstemmen van het offerte proces tussen CRM en ERP, is een uitdaging voor veel bedrijven die met Salesforce en SAP werken. Herken je die uitdaging? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Henk Arkesteijn, DE specialist in Nederland op het vlak van SAP en Salesforce integraties. 

Krijg vrijblijvend advies

Wil je meer weten over je SAP-Salesforce integratie? Maak hieronder direct een rechtstreekse afspraak met Henk Arkesteijn om samen naar jullie case te kijken.

Zo ziet je afspraak eruit

– 30 minuten met een SAP en Salesforce expert
– We bespreken al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen
– Ontvang tips en advies die je direct kan inzetten
– Geheel vrijblijvend

Over Henk

Henk Arkesteijn heeft een logistieke achtergrond en heeft 20 jaar ervaring op het snijvlak van CRM en ERP. Hij houdt zich met name bezig met migratie- en integratievraagstukken op het lead-to-order domein waarbij Salesforce ingezet wordt voor het geven van een 360 klantbeeld en ondersteuning van offertetrajecten en SAP voor de logistieke en financiële verwerking.

SXBLUE IS EEN DOCHTERONDERNEMING VAN SUPERP