Meet & greet met
René Jonker

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een meet & greet met René Jonker. Hij vertelt je graag in 30 minuten over zijn route naar Salesforce architect. Lees meer over wie René is en laat je gegevens achter zodat wij je uit kunnen nodigen voor de online meet & greet!

Bovendien maak je daarmee kans op 1 van de 5 gratis trainingscertificaten van € 400,-

De start van René’s ontwikkeling

Ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Ik werkte al 17 jaar als technisch consultant met een tool genaamd Service Desk Express (SDE) toen de leverancier plotseling het einde van dit product aankondigde. Er zou een opvolger komen met de naam RemedyForce. Een app op het Force.com platform. Dit zei mij helemaal niets, en ik vond het maar niets dat “mijn” SDE na 17 jaar het veld moest ruimen voor deze opvolger.

Aangezien ik de senior technical consultant was moest ik me maar ‘even’ gaan bezighouden met het maatwerk op dat Force.com platform.

Dit ging met vallen en opstaan en met een hoge leercurve. Maar ik was wel gelijk vanaf dag 1 zeer te spreken over het platform en alle mogelijkheden.

Graag vertel ik je meer over mijn ervaringen en hoe ik jou misschien op weg kan helpen in onze online meet & greet! 

Ik ben een eerlijke, oprechte Salesforce architect, developer en consultant met een passie voor het Salesforce platform. Ik ben een echt mensen-mens en ik word blij als ik mijn kennis in kan zetten en delen met een ieder die daar voor open staat. Ik ben geen grijze muis en vind humor in mijn werk heel belangrijk.

René Jonker

Senior Salesforce consultant / Developer / Application architect, SxBlue

Dit is ons team

ONze Skills

Wij focussen onze kennis op de service- en salescloud. Zo worden wij de beste integratie, migratie en optimalisatie partner voor onze opdrachtgevers

Als team delen we onze kennis met elkaar en natuurlijk met onze opdrachtgevers. Om dit goed te organiseren plannen wij in een jaatraject onze kennissessies in en bepalen we met elkaar welke thema’s we delen met elkaar en op welke gebieden wij onze volgende stappen gaan zetten in bijvoorbeeld certificeringen en andere opleidingen.

  • Servicecloud – 100%
  • salescloud – 90%
  • integratie – 85%

ik wil de meet & greet met René jonker

Vul je contactgegevens in en wij nemen contact met je op om een online sessie met René in te plannen. Je krijgt in een 1 op 1 gesprek de kans om al je vragen te stellen aan René. Als je je gegevens achter laat, maak je ook nog eens kans op een gratis salesforce trainingscertificaat twv € 400,-