onze PARTNERS

01

SUPERP

SUPERP is de moederorganisatie van SxBlue. SUPERP heeft zich volledig gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, testen en beheren van relevante, krachtige bedrijfsoplossingen op basis van SAP. Dat doen zij al meer dan 20 jaar met zeer ervaren consultants. Met inzicht, kennis en mentaliteit pakken zij complexe SAP-vraagstukken aan en lossen ze op.

02

SUPERP - Associates

Associates vormt onze flexibele schil met inmiddels meer dan 100 actief geplaatse zelfstandige ondernemers bij onze klanten. Associates helpt alle labels onder de SUPERP vlag met het snel opschalen van capaciteit en de moeilijk invulbare rollen.

03

Dancing Elephants

Dancing Elephants is een IT Recruitment organisatie. Open, persoonlijk, transparant en met veel plezier en flair brengen we onze relaties aan het dansen. Door het helpen vormen van de passende combinatie van professional en opdrachtgever ontstaat er beweging in plaats van stilstand. Plezier en energie in plaats van sleur en gewoonte. Wij doorbreken de status quo.

04

Salesforce consulting partner

‘s Werelds beste CRM-oplossing tilt sales automatisering naar ongekende nieuwe hoogtes met een breed scala aan cloudgebaseerde tools waarmee je team meer deals binnenhaalt, de productiviteit verbetert en constant nieuwe leads genereert. Geen software. Geen hardware. Geen belemmeringen.

Verhoog je omzet met ‘s werelds beste CRM-app