onze PARTNERS

01

Salesforce consulting partner

‘s Werelds beste CRM-oplossing tilt sales automatisering naar ongekende nieuwe hoogtes met een breed scala aan cloudgebaseerde tools waarmee je team meer deals binnenhaalt, de productiviteit verbetert en constant nieuwe leads genereert. Geen software. Geen hardware. Geen belemmeringen.

Verhoog je omzet met ‘s werelds beste CRM-app

02

Vigience overcast

Steeds vaker wordt Salesforce naast SAP gebruikt en kunnen ze een krachtige combinatie worden als beide systemen real-time met elkaar zijn geïntegreerd. Integratie van platform overstijgende bedrijfsprocessen als lead-to-order en het afstemmen van het offerte proces tussen CRM en ERP, is een uitdaging voor veel bedrijven die met Salesforce en SAP werken. 

Vigience heeftr een managed app ontwikkeld voor Salesforce waarmee in dagen real-time koppelingen gemaakt kunnen worden met het SAP. De koppelingen zijn te beheren in Salesforce. SxBlue is implementatie partner voor Europa. 

03

SUPERP - Associates

Associates vormt onze flexibele schil met inmiddels meer dan 150 actief geplaatse zelfstandige ondernemers bij onze klanten. Associates helpt alle labels onder de SUPERP vlag met het snel opschalen van capaciteit en de moeilijk invulbare rollen.

04

SUPERP

SUPERP is de moederorganisatie van SxBlue. SUPERP heeft zich volledig gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, testen en beheren van relevante, krachtige bedrijfsoplossingen op basis van SAP. Dat doen zij al meer dan 20 jaar met zeer ervaren consultants. Met inzicht, kennis en mentaliteit pakken zij complexe SAP-vraagstukken aan en lossen ze op.