SAP – Salesforce integratie in dagen!!

Vigience Overcast biedt kant en klare connecties om SAP real-time met Salesforce te integreren    

SxBlue en Vigience Overcast zijn partners 

Steeds vaker wordt Salesforce naast SAP gebruikt en kunnen ze een krachtige combinatie worden als beide systemen real-time met elkaar zijn geïntegreerd. Integratie van platform overstijgende bedrijfsprocessen als lead-to-order en het afstemmen van het offerte proces tussen CRM en ERP, is een uitdaging voor veel bedrijven die met Salesforce en SAP werken. Herken je die uitdaging?

Over Alexander

Alexander heeft meer dan 20+ jaar ervaring in het SAP eco-system, waarvan 6 jaar op het SAP hoofdkantoor in Walldorf. Sinds 2 jaar is hij  verbonden aan Vigience Overcast als VP product manager en SAP Salesforce specialist. Alexander is aanwezig tijdens de WorldTour en geeft demo’s van de mogelijkheden van Vigience Overcast of om vragen te beantwoorden.

VP product manager @Vigience Overcast

Over Henk

Henk Arkesteijn heeft een logistieke achtergrond en heeft 20 jaar ervaring op het snijvlak van CRM en ERP. Hij houdt zich met name bezig met migratie- en integratievraagstukken op het lead-to-order domein waarbij Salesforce ingezet wordt voor het geven van een 360 klantbeeld en ondersteuning van offertetrajecten en SAP voor de logistieke en financiële verwerking.

Thought leader @SxBlue

SXBLUE IS EEN DOCHTERONDERNEMING VAN SUPERP